Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Προπώληση εισιτηρίων αγώνα ΑΠΟΕΛ – Getafe CF

Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – Getafe CF για τα Play-Offs του EUROPA LEAGUE που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 26 Αυγούστου και ώρα 20:00 στο Στάδιο ΓΣΠ.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Η διάθεση των εισιτηρίων θα αρχίσει στις 09:00πμ την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010 από την επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ (όλο το 24ωρο) μέχρι και τις 23:59μμ την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2010.

Για αγορά εισιτηρίου μέσω διαδικτύου οι φίλαθλοι έχουν τις 3 πιο κάτω επιλογές:

1. ΑΓΟΡΑ & ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ:
Τα εισιτήρια θα μπορούν να τυπωθούν από το σπίτι (για όσους έχουν εκτυπωτές) και απλά οι κάτοχοι τους να προσκομίσουν το τυπωμένο εισιτήριο τους στις εισόδους του Σταδίου (όχι στα ταμεία). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγοραστής που θα εκτυπώσει το εισιτήριο από το σπίτι φέρει την αποκλειστική ευθύνη ούτως ώστε το εισιτήριο που θα εκτυπωθεί να μην φωτοτυπηθεί από οποιονδήποτε, διότι σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα καταστεί δυνατή η είσοδος στο γήπεδο. Όλα τα εισιτήρια θα σκανάρονται στην είσοδο και στην περίπτωση δεύτερης προσπάθειας εισόδου τότε δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

2. ΑΓΟΡΑ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ORANGE SHOP: 
Τα εισιτήρια θα μπορεί να τα παραλάβει ο αγοραστής την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τo Orange Shop αναφέροντας τον κωδικό αγοράς και επιδεικνύοντας την ταυτότητα του. Αξίζει να σημειωθεί πως θα λειτουργεί ξεχωριστό ταμείο ειδικά για την παραλαβή των εισιτηρίων που έχουν αγοραστεί μέσω διαδικτύου.

3. ΑΓΟΡΑ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΓΣΠ: 
Τα εισιτήρια θα μπορεί να τα παραλάβει ο αγοραστής από τα εκδοτήρια του Σταδίου ΓΣΠ την ημέρα του αγώνα από τις 14:00μμ μέχρι τις 20:00μμ σε ξεχωριστό ταμείο στο γήπεδο.

- Θα υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση €1 για έξοδα επεξεργασίας.

- ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ.

- ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ!


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ORANGE SHOP

Οι ώρες και μέρες προπώλησης από τo Orange Shop είναι:

Παρασκευή 20 Αυγούστου 14:00 – 18:00
Σάββατο 21 Αυγούστου 10:00 – 14:00
Δευτέρα 23 Αυγούστου 09:00 – 13:00 & 14:00 – 18:00
Τρίτη 24 Αυγούστου 09:00 – 13:00 & 14:00 – 18:00
Τετάρτη 25 Αυγούστου 09:00 – 13:00 & 14:00 – 18:00
Πέμπτη 26 Αυγούστου 09:00 – 16:00

ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Τα πιο κάτω σημεία προπώλησης θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα 30/8 μέχρι και την ημέρα του αγώνα (οι ώρες λειτουργίας τους θα ανακοινωθούν το προσεχές Σαββατοκυριακο):

Ταμεία ΓΣΠ (Δυτική)
Σωματείο ΑΠΟΕΛ
Supporters Club (Νότια κερκίδα μόνο)
Σύνδεσμοι Πόλεων (Νότια κερκίδα μόνο)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τονίζεται ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν κρατημένες τις θέσεις τους μέχρι και την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010 στις 23:59, γι’ αυτό παρακαλούνται όπως αγοράσουν το εισιτήριο τους μέσω της ιστοσελίδας καταχωρώντας τα στοιχεία της κάρτας εισιτηρίου διαρκείας τους ακριβώς όπως αναγράφονται σε αυτή ή παρουσιάζοντας την κάρτα τους κατά την αγορά από το Orange Shop.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

- Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΥΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.

- Οι φίλοι της ομάδας μας πρέπει να γνωρίζουν πως υπάρχει περιορισμός στον αριθμό παιδικών και μαθητικών εισιτηρίων που μπορούν να εκδοθούν για κάθε αγώνα.

- ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΩΛΗΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΓΣΠ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (ΔΕΝ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ).

- Για αποφυγή καθυστερήσεων στα ταμεία προτρέπονται όλοι οι φίλοι της ομάδας μας όπως καταθέσουν τα στοιχεία τους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΑΠΟΕΛ (link). Αυτό χρειάζεται να γίνει μόνο μια φορά.

- H επίδειξη πολιτικής ταυτότητας είναι απαραίτητη για την αγορά και παραλαβή εισιτηρίου.

- Oι θέσεις στη Δυτική και Ανατολική θα τηρούνται αυστηρά για αυτό θα πρέπει όλοι να καταλάβουν τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

accutane