Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Η σύγχρονη «σημαία» του Θρύλου!

Είναι γενικά παραδεκτό: Όταν ο Χαραλαμπίδης κινηθεί στη μετριότητα, ο ΑΠΟΕΛ τις πλείστες των περιπτώσεων,βυθίζεται επίσης στη μετριότητα. Όταν όμως βρεθεί στην καλή του ημέρα, οι «γαλαζοκίτρινοι» αλλάζουν ταχύτητα, πατούν τέρμα το γκάζι και είναι ασταμάτητοι.

Η σύγχρονη «σημαία» του Θρύλου!

Παίκτης, βαρόμετρο για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, δηλαδή. Ο «Μπίδης» επέστρεψε στον Αρχάγγελο (σ.σ.: πριν από ενάμιση χρόνο) ακόμη πιο ώριμος και αποτελεί αναμφίβολα, έναν από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς των κυπριακών γηπέδων.

Στην καλή του ημέρα δύσκολα μπορεί να βρεθεί αμυντικός που θα τον ανακόψει, καθώς τα χαρακτηριστικά του είναι η εκρηκτικότητα και η οξυδέρκεια. Έχει έφεση στο σκοράρισμα και από τις ικανότητές του με την μπάλα στα πόδια, οι «γαλαζοκίτρινοι» εκτοξεύονται... Ο Κωνσταντίνος προσπαθεί κάθε εβδομάδα για το καλύτερο, καταθέτει κάθε ικμάδα των δυνατοτήτων του και μαζί με τους άλλους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, τραβούν δυναμικά το κουπί.

Στο πρόσωπο του «Μπίδη», ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκτός από έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, βλέπει και τον ποδοσφαιριστή που μπορεί να παρασύρει όλη την ομάδα στο ρυθμό του. Πιο πρόσφατα παραδείγματα; Οι τρεις από τους τέσσερις ευρωπαϊκούς αγώνες του ΑΠΟΕΛ, όπου και πήρε θέση μάχης. Βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας των επιλογών του προπονητή του και όχι άδικα...

Όσες μετεγγραφές και αν γίνουν, όσο ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και αν ντυθούν στα χρώματα της ομάδας, ο «Μπίδης» διατηρεί τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Τυχαίο; Δεν νομίζω...Όπως άρχισε την περσινή σεζόν, με τον ίδιο (και καλύτερο) τρόπο άρχισε και τη φετινή.

Πολλές φορές με την άγνοια του κινδύνου και το ποδοσφαιρικό του θράσος, με το πάθος, το δυναμισμό και την τεχνική του κατάρτιση και τις ντρίμπλες του, πήρε από το χέρι τον ΑΠΟΕΛ και τον οδήγησε στον προθάλαμο των ομίλων του Europa League.

Τη δουλειά του... ακόμη δεν την τελείωσε. Τα καλύτερα έπονται, όπως θέλει να πιστεύει ο ίδιος.Πρόκειται για εξαιρετικό χαρακτήρα και άνθρωπο. Ποτέ δεν άφησε να βγει προς τα έξω η παραμικρή δυσανασχέτηση ή άσχημη εικόνα.

Αγαπά παθολογικά τον ΑΠΟΕΛ, γι’ αυτό και απέρριψε προτάσεις άλλων κυπριακών ομάδων πριν από δυόμιση περίπου χρόνια, για να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του. Κάτι, που αναμένεται να γίνει και με τη λήξη της νέας σεζόν, οπόταν και τελειώνει το συμβόλαιό του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

accutane