Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Σημαδιακή η ημερομηνία για το ΑΠΟΕΛ


partizan_400Οι μνήμες των φίλων του ΑΠΟΕΛ, γυρνούν ένα χρόνο πριν, στις 5 Αυγούστου 2009, όταν μέσα στο «Παρτιζάνα» η ομάδα έγραφε την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία της (μέχρι τότε). Παρά το γεγονός ότι έχασε με 1-0 από την Παρτιζάν, το ΑΠΟΕΛ εξασφάλισε την πρόκριση του στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και λίγες εβδομάδες αργότερα πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης.

Σήμερα 5 Αυγούστου 2010, οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να κάνουν το ίδιο, να εξασφαλίσουν μέσα στο «Chance Arena» κόντρα στη Γιάπλονετς την πρόκριση τους στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και να βλέπουν ανοιχτή μπροστά τους την πόρτα των ομίλων της διοργάνωσης.
Οι βάσεις πρόκρισης μπήκαν από το πρώτο παιχνίδι στο ΓΣΠ με το γκολ του Σολάρι. Μπορεί όμως το 1-0 να δίνει ένα μικρό προβάδισμα στο ΑΠΟΕΛ, εντούτοις δεν είναι και το πιο ασφαλές αποτέλεσμα.

Οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί, πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στο γήπεδο για να πάρουν την πρόκριση, καθώς η Γιάπλονετς σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετική από τον πρώτο αγώνα και θα προσπαθήσει μέσα στην έδρα της και με περίπου 4,500 φίλους της στο πλευρό της να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Δίπλα στους «γαλαζοκίτρινους» θα είναι και γύρω στους 400 φίλους της ομάδας, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Τσεχία για να δώσουν τη δική τους μάχη, αυτήν της κερκίδας και να σπρώξουν τους ποδοσφαιριστές τους στη νίκη-πρόκριση.

Στο γήπεδο του «Chance Arena», θα βρίσκεται σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, καθώς επίσης και ο πρόεδρος της ΚΟΠ Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο οποίος βρίσκεται στην Τσεχία. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 21:00 ώρα Κύπρου, θα μεταδίδεται τηλεοπτικά από την LTV και ραδιοφωνικά από τον Super ΣΠΟΡ FM.



http://www.sport-fm.com.cy/main/index.php?option=com_content&task=view&id=11488&Itemid=65

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

accutane