Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

ΑΠΟΕΛ: Αρχίζει η… μελέτη της Χετάφε

Από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ θα επανέλθουν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν στην αναμέτρηση με τη Γιάμπλονετς που έφερε την πρόκριση στον 4ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λίγκ. Στο μυαλό όλων στον ΑΠΟΕΛ είναι η Χετάφε και το πρώτο ραντεβού στο «Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ» στις 19 Αυγούστου. Υπάρχουν ακόμη 10 μέρες και είναι λογικό ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του θα αρχίσουν την προσπάθεια για να συλλέξουν όσες περισσότερες πληροφορίες για την ισπανική ομάδα. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα στην Ισπανία (29 Αυγούστου) και έτσι η τεχνική ηγεσία δεν θα έχει την ευκαιρία να την παρακολουθήσει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται εντός των ημερών να προμηθευτεί d.v.d από το περσινό πρωτάθλημα και θα αρχίσει η «βιντεο-ανάλυση» για να αρχίσει να διαμορφώνει μια εικόνα για το τι θα έχει να αντιμετωπίσει.

Σολάρι, άσος στο μανίκι
Ο Εστεμπάν Σολάρι μπορεί μέχρι στιγμής να κάνει πολύ καλά τη δουλειά του στο γήπεδο, όμως θα φανεί χρήσιμος και σε ένα άλλο σημαντικό κομμάτι. Η παρουσία του στην Ισπανία με την Αλμέιδα θεωρείται χρήσιμη στο ότι θα μπορέσει να δώσει σημαντικές πληροφορίες στην τεχνική ηγεσία. Ο Αργεντινός φόρ, λοιπόν, θα συμβάλει στην προσπάθεια αυτή. Από εκεί και πέρα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να συλλέξει πληροφορίες από άτομα που βρίσκονται στην Ισπανία.

Το πιστεύουν…
Η περσινή παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δίνει την αυτοπεποίθηση ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να παλέψει για την υπέρβαση που θα είναι η πρόκριση σε βάρος της Χετάφε και την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν και πως η ισπανική ομάδα είναι το φαβορί. Όμως στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ θέλουν να πιστεύουν ότι η ομάδα, με τη δυναμική που έχει μετά την σημαντική ενίσχυσή της, έχει τα φόντα να παλέψει και στα δύο παιχνίδια για να φθάσει στον πολυπόθητο στόχο. Η πρόκριση και η φανταστική απόδοση στην Τσεχία απέναντι στη Γιάμπλονετς τούς κάνει αισιόδοξους ότι αυτοί οι παίκτες είναι ικανοί για όλα.


Σκέψη ενίσχυσης
Όσον αφορά στην περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, αυτό που μπορούμε να πούμε, είναι ότι γίνονται σκέψεις. Όμως σημαντικό ρόλο θα παίξει αν ο ΑΠΟΕΛ περάσει ή όχι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Πάντως, αν θα γίνει μετεγγραφή, θα είναι με παίκτη που θα μπορεί να αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και κεντρικός αμυντικός. Φυσικά, αν αποκτηθεί κάποιος θα πρέπει να υπάρξει αποδέσμευση κάποιου άλλου, αφού ήδη οι θέσεις είναι συμπληρωμένες.


Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ πάει Μαδρίτη
Όπως όλα δείχνουν, οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα πάνε Μαδρίτη όπως έπραξαν και πέρσι στο Βιθέντε Καλντερόν. Η περσινή τους εξόρμηση ήταν γουρλίδικη αφού, όπως είναι γνωστό, οι «γαλαζοκίτρινοι» έφθασαν στον άθλο αφού απέσπασαν λευκή ισοπαλία απέναντι στην Ατλέτικο. Μάλιστα στο συγκεκριμένο αγώνα όπου ο ΑΠΟΕΛ είχε κορυφαίο τον Διονύση Χιώτη, θα μπορούσε να έφευγε και με το διπλό αν δεν έχανε τις ξεκάθαρες ευκαιρίες ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης. Όπως και να έχουν τα δεδομένα, υπάρχει ενθουσιασμός και ήδη υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για να δώσουν τον «παρών» τους και στο «Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ». Ήδη στη σκέψη τους είναι η νέα πρόκληση στη Μαδρίτη απέναντι στη Χετάφε. Φαίνεται πως θα υπάρχει δυναμική παρουσία από τους «πορτοκαλί». Το ταξιδιωτικό γραφείο 'see you travel' από σήμερα αναμένεται να ανακοινώσει τα πακέτα των εκδρομών και ήδη 350 φίλοι του ΑΠΟΕΛ εξέφρασαν την επιθυμία τους να ταξιδέψουν. Είναι δεδομένο το μεγάλο ενδιαφέρον. Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ θα αναχωρήσει στις 17 Αυγούστου και θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 20, μετά τον αγώνα. Έτσι θα υπάρχει η πτήση για τους φιλάθλους που θα αναχωρήσουν με την ομάδα στις 17 και άλλες ημερομηνίες. Τεράστιο ενδιαφέρον υπάρχει κυρίως για τη μονοήμερη. Αναφερόμαστε στη μέρα διεξαγωγής του αγώνα, στις 19. Ήδη ο Παν.Συ.Φι. άρχισε τις προσπάθειές του ώστε αρκετοί φίλοι της ομάδας να αναχωρήσουν τη μέρα του αγώνα για να στηρίξουν την ομάδα στη μεγάλη της προσπάθεια και να επιστρέψουν στην Κύπρο μετά το τέλος της αναμέτρησης. Υπολογίζεται ότι, σύμφωνα με τους κανονισμούς του 5% για τους φιλοξενούμενους οπαδούς, στον ΑΠΟΕΛ θα δοθούν περίπου 700 εισιτήρια. Τα οποία, σύμφωνα με αυτά που αναφέραμε πιο πάνω, θα γίνουν ανάρπαστα.

Η ανακοίνωση του “see you travel”
«Αντιλαμβανόμενοι την αναγκαιότητα της παρουσίας όσο το δυνατόν περισσότερων φιλάθλων στον κρίσιμο αγώνα του ΑΠΟΕΛ στη Μαδρίτη, αναμένεται να ετοιμάσουμε πακέτα που ανταποκρίνονται σε όλες τις επιθυμίες, ανάγκες και δυνατότητες:
Πτήση ομάδας: Αναχωρεί Τρίτη 17 Αυγούστου και επιστρέφει Παρασκευή 20 Αυγούστου.
Μονοήμερη εκδρομή: Γίνονται προσπάθειες να ναυλώσουμε πτήση για αναχώρηση Πέμπτη 19/8, ημέρα αγώνα και επιστροφή μετά τον αγώνα.
Άλλα πακέτα: Επίσης γίνονται προσπάθειες με διάφορες αεροπορικές εταιρείες για εξασφάλιση ικανοποιητικού αριθμού θέσεων σε δρομολογημένες πτήσεις. για δημιουργία πακέτων 2, 3, 4 και 5 ημερών.
Ακόμα και αν κανένα από τα πακέτα που θα ανακοινώσουμε δεν σας εξυπηρετεί, μπορούμε να εκδώσουμε αεροπορικά εισιτήρια με οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία.
Όλα τα πακέτα θα έχουν εξασφαλισμένα εισιτήρια του αγώνα και ασφαλισμένη μεταφορά στο γήπεδο».

Έσπασε το ρεκόρ
Το περσινό ρεκόρ των εισιτηρίων διαρκείας αποτελεί παρελθόν. Πέρσι είχαν διατεθεί 5.845 και μέχρι τώρα έχουν φθάσει πάνω από 5.900. Ο επόμενος στόχος είναι τα 6.500. Υπάρχει και ένα μεγάλο κίνητρο. Όσοι από τους κατόχους διαρκείας πείσουν κάποιον να αγοράσει season tickets, τότε θα μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν τη νέα στολή της ομάδας. Την Πέμπτη επίσης θα γίνει η παρουσίαση της νέας στολής που θα είναι η ριγέ με κίτρινο και μπλε, η γαλάζια, και μαύρη - πορτοκαλί.
Χαρακτηριστική ήταν και η δήλωση που μας έκανε ο εκπρόσωπος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Πανίκος Χατζηλιασής: «Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ αποδεικνύει και στην πράξη ότι διαχρονικά είναι ο μεγαλύτερος και αποκλειστικός χορηγός της ομάδας μας».
Με αυτή την τοποθέτηση φαίνεται η ικανοποίηση από την πλευρά της διοίκησης για τη στήριξη του κόσμου. Όπως και να έχουν τα δεδομένα, αναμένεται ότι σύντομα θα σπάσει το φράγμα των έξι χιλιάδων και υπάρχει η πεποίθηση ότι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματός θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

Ξεπέρασαν τα 300
Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δείχνει τη στήριξή του και στη διάθεση του λευκώματος και του d.v.d για την περσινή πορεία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήδη πωλήθηκαν 300, ενώ υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον. Μάλιστα οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, στην Κύπρο και το εξωτερικό, θα μπορούν να το αγοράζουν από το διαδίκτυο και θα τους στέλνεται ταχυδρομικώς.



http://www.sigmalive.com/sports/football/cyprus/a%20league/294439

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

accutane