Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Παράπονα για τους Ισπανούς και τη διαιτησία


Πολλά παράπονα έχει εκφράσει το επίσημο ΑΠΟΕΛ για την φιλοξενία των Ισπανών. Όπως μας μετέφερε ο απεσταλμένος της ιστοσελίδας μας Γιώργος Παττίχης η διοίκηση των «γαλαζοκιτρίνων» δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένη από τη φιλοξενία της ισπανικής ομάδας. Όταν αφίχθηκε η αποστολή του ΑΠΟΕΛ στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης δεν πήγε κανένας παράγοντας της Χετάφε στο αεροδρόμιο. Οι Ισπανοί ήταν πάρα πολύ εχθρικοί και υπερόπτες απέναντι στους «γαλαζοκίτρινους».
Εξάλλου χθες στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Χετάφε Μίτσελ μίλησε πολύ υπεροπτικά. Όταν του επισήμαναν Κύπριοι συνάδελφοι ότι ο ΑΠΟΕΛ στο παρελθόν γύρισε παιχνίδια στην έδρα του αυτός απάντησε ειρωνικά ότι δεν γύρισε κανένα παιχνίδι εναντίον της Χετάφε.

Όσο αφορά τη διαιτησία οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ μετά το τέλος του αγώνα ένοιωσαν αδικημένοι και δήλωσαν ότι τους στέρησε το γκολ o επόπτης που υπέδειξε 3 οφσάιντ εναντίον του ΑΠΟΕΛ που μόνο αυτός τα είδε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κυρίως πριν την έναρξη του αγώνα όταν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έδιναν ρεσιτάλ πάνω στην κερκίδα και ακούγονταν μόνο αυτοί οι Ισπανοί έβαλαν στο διαπασών τραγούδια στα μεγάφωνα του γηπέδου μόνο και μόνο για να μην ακούγονται ο οπαδοί του ΑΠΟΕΛ.


http://www.24sports.com.cy/easyconsole.cfm/id/73991

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

accutane