Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Κρατά μόνο τους βαθμούς

Κρατά μόνο τους βαθμούς
Κάθε αρχή και δύσκολη. Αυτό ήταν κάτι το οποίο ίσχυσε και απόψε στην περίπτωση του ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπροστά σε άδειες εξέδρες κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, συναντώντας πολλές δυσκολίες στη διάρκεια του β μέρους κυρίως.


Η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου γενικά ήταν καλή για τους «Γαλαζοκίτρινους», οι οποίοι ήταν καλοί σε γενικές γραμμές, φτιάχνοντας ευκαιρίες για γκολ με τους Σολάρι και Αλμείδα. Σε κάποιες στιγμές του ημιχρόνου οι δυο επιθετικοί του ΑΠΟΕΛ έδειξαν την ποιότητα τους και το πώς έδεσαν αμέσως οι δυο τους, βρίσκοντας πολύ εύκολα ο ένας τον άλλο. Αν συνεχίσουν έτσι είνια δεομένο ότι θα αποτελέσουν ένα καυτό επιθετικό δίδυμο το οποίο θα αναστατώσει αρκετά τις αντίπαλες άμυνες.

Αυτό το οποίο πρέπει να προβληματίσει τους πάντες στον Αρχάγγελο, ασφαλώς είναι η απόδοση του δευτέρου μέρους, η οποία ήταν κακή για τους "Γαλαζοκίτρινους" και θα μπορούσαν να το πληρώσουν με ισοφάριση από την πολύ καλή ομάδα της Αραδίπου, κυρίως στη φάση του 91΄με τον Χαϊλή.

Στα ελαφρυντικά κάποιος μπορεί να πει ότι υπήρχε και στην μέση η κούραση από τα 120 λεπτά της περασμένης Πέμπτης κόντρα στην Χετάφε, αλλά και η απογοήτευση από τον άδικο αποκλεισμό, όμως με τον εφησυχασμό τον οποίο έδειξαν σε κάποιες φάσεις οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς του αγώνα λίγο έλειψε να το πληρώσουν με δυο πολύτιμους βαθμούς.

Πλέον η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει μπροστά της κάποιες ημέρες για να ανασυνταχθεί με σκοπό να πάει στο Παραλίμνι στις 11/9, με στόχο τη δεύτερη νίκη.

Από αύριο ο Αρχάγγελος θα αδειάσει κάπως αφού αρκετοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές θα ενσωματωθούν με την Εθνική ομάδα, η οποία ως γνωστόν την ερχόμενη Παρασκευή αντιμετωπίζει την Πορτογαλία στην Λισαβόνα στα πλαίσια της Προκριματικής φάσης για το Euro 2012.


http://www.24sports.com.cy/easyconsole.cfm/id/74912

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

accutane