Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

«Το καλύτερο για το ΑΠΟΕΛ»

1_400_12Tο ΑΠΟΕΛ παρουσίασε και επίσημα τα δύο νέα μεταγραφικά του αποκτήματα, τους Βραζιλιάνους Μποαβεντούρα και Αλμέιδα. Ως γνωστών ο Μποαβεντούρα θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 98 και ο Αλμέιδα με το νούμερο 27.

Από πλευράς διοίκησης ο Θεόδωρος Κυριακίδης, καλωσόρισε τους δύο ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία.

«Ο προγραμματισμός ξεκίνησε νωρίς και το ρόστερ είναι σχεδόν ολοκληρωμένο, η ομάδα είναι γεμάτη όσο ποτέ και έτοιμη να υλοποιήσει τους στόχους της. Μόνο όταν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση που θα θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τότε θα γίνει άλλη μια κίνηση.

Γουίλιαμ Μποαβεντούρα:

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω ξανά στην Κύπρο για να αγωνιστώ με το ΑΠΟΕΛ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ γι' αυτό τον κόσμο».

Αΐλτον Αλμέιδα:

«Είμαι χαρούμενος που θα παίξω στην Κύπρο και στο ΑΠΟΕΛ, γνωρίζω την ομάδα από τις περσινές μας αναμετρήσεις με την Κοπεγχάγη και για μένα είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Θα δώσω τον καλύτερο που εαυτό τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Έσπασα το συμβόλαιο μου με την Κοπεγχάγη γιατί από τότε που αγωνιστήκαμε με το ΑΠΟΕΛ ενθουσιάστηκα με τον κόσμο και την ομάδα, είχα ένα προαίσθημα και όντως βγήκε αληθινό. Πρώτα απ' όλα ο κόσμος στην Κύπρο είναι φιλόξενος όπως και στη Βραζιλία. Με χαροποίησε όταν πληροφορήθηκα ότι στην ομάδα υπάρχουν άλλοι 3 Βραζιλιάνοι, 2 Πορτογάλοι και ένας Αργεντινός. Νιώθω έτοιμος να αγωνιστώ με την Γιάπλονετς».

2_400_11

3_400_10

4_400_09

5_400_08

6_400_08

7_400_03


http://sport-fm.com.cy/main/index.php?option=com_content&task=view&id=11294&Itemid=88

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

accutane