Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Ο «Μπόα» στην Κύπρο



Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Γουίλιαμ Μποαβεντούρα μπορεί να μην ήλθε χθες στην Κύπρο, όπως αρχικά είχε προγραμματισθεί, κάτι που θα γίνει όμως στις 4 μ.μ.. Ο 30χρονος που μπορεί να καλύψει ολόκληρη την αριστερή γραμμή αποτελεί εξαιρετική λύση για τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκ νέου στην κατάκτηση τίτλων.

Ο Σέρβος τεχνικός σημειώνουμε πως βρίσκεται στη Ρόδο όπου θα παρακολουθήσει σειρά μαθημάτων προκειμένου να ανανεώσει το επαγγελματικό δίπλωμα προπονητικής της ΟΥΕΦΑ. Επιστρέφει στην Κύπρο αύριο όπου θα προλάβει να προπονήσει την ομάδα στην απογευματινή προπόνηση.

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ για Αυστρία αναχωρεί τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι γαλαζοκίτρινοι θα δώσουν τρεις φιλικούς αγώνες και καταβάλλεται προσπάθεια όπως διευθετηθεί ένα ακόμη ματς με την επιστροφή της ομάδας.

Στο παρόν στάδιο, οι προπονήσεις συνεχίζονται στον Αρχάγγελο και είναι κλειστές για τους φίλους της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές γυμνάζονται πρωί και απόγευμα και όλοι, δείχνουν ορεξάτοι και πανέτοιμοι να οδηγήσουν τον ΑΠΟΕΛ ξανά στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.


http://www.protathlima.com/content/league/story.jsp?league_id=1&id=54976

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

accutane