Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Κρατά μόνο τους βαθμούς

Κρατά μόνο τους βαθμούς
Κάθε αρχή και δύσκολη. Αυτό ήταν κάτι το οποίο ίσχυσε και απόψε στην περίπτωση του ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπροστά σε άδειες εξέδρες κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, συναντώντας πολλές δυσκολίες στη διάρκεια του β μέρους κυρίως.


Η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου γενικά ήταν καλή για τους «Γαλαζοκίτρινους», οι οποίοι ήταν καλοί σε γενικές γραμμές, φτιάχνοντας ευκαιρίες για γκολ με τους Σολάρι και Αλμείδα. Σε κάποιες στιγμές του ημιχρόνου οι δυο επιθετικοί του ΑΠΟΕΛ έδειξαν την ποιότητα τους και το πώς έδεσαν αμέσως οι δυο τους, βρίσκοντας πολύ εύκολα ο ένας τον άλλο. Αν συνεχίσουν έτσι είνια δεομένο ότι θα αποτελέσουν ένα καυτό επιθετικό δίδυμο το οποίο θα αναστατώσει αρκετά τις αντίπαλες άμυνες.

Αυτό το οποίο πρέπει να προβληματίσει τους πάντες στον Αρχάγγελο, ασφαλώς είναι η απόδοση του δευτέρου μέρους, η οποία ήταν κακή για τους "Γαλαζοκίτρινους" και θα μπορούσαν να το πληρώσουν με ισοφάριση από την πολύ καλή ομάδα της Αραδίπου, κυρίως στη φάση του 91΄με τον Χαϊλή.

Στα ελαφρυντικά κάποιος μπορεί να πει ότι υπήρχε και στην μέση η κούραση από τα 120 λεπτά της περασμένης Πέμπτης κόντρα στην Χετάφε, αλλά και η απογοήτευση από τον άδικο αποκλεισμό, όμως με τον εφησυχασμό τον οποίο έδειξαν σε κάποιες φάσεις οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς του αγώνα λίγο έλειψε να το πληρώσουν με δυο πολύτιμους βαθμούς.

Πλέον η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει μπροστά της κάποιες ημέρες για να ανασυνταχθεί με σκοπό να πάει στο Παραλίμνι στις 11/9, με στόχο τη δεύτερη νίκη.

Από αύριο ο Αρχάγγελος θα αδειάσει κάπως αφού αρκετοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές θα ενσωματωθούν με την Εθνική ομάδα, η οποία ως γνωστόν την ερχόμενη Παρασκευή αντιμετωπίζει την Πορτογαλία στην Λισαβόνα στα πλαίσια της Προκριματικής φάσης για το Euro 2012.


http://www.24sports.com.cy/easyconsole.cfm/id/74912

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Αθλητικό Περίπτερο




Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Αθλητικό Περίπτερο




Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ: Τα ντεσιμπέλ και τα ρίχτερ θα είναι πολλά

Φαίνεται ότι το πάθημα του καραφλού προπονητή της Κοπεγχάγης πριν από ένα χρόνο δεν ήταν ικανό για να παραδειγματίσει τον είρωνα προπονητή της νυν αντιπάλου μας Χετάφε, του οποίου οι προκλητικές δηλώσεις έδειξαν φανερή υποτίμηση και ασέβεια προς την ομάδα μας.

Δεν λέει να καταλάβει ότι όσες φορές και αν αγωνίστηκε σε Κάμπ Νου και Σαντιάγο Μπερναμπέου, αυτό που θα ζήσει την Πέμπτη θα το θυμάται μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του. Θα ήταν παράληψή μας να μην τον ευχαριστήσουμε και να μην χαιρετίσουμε τις δηλώσεις και την στάση του, αφού με αυτό τον τρόπο μας έχει δώσει επιπλέων λόγους για να κατεβούμε την Πέμπτη στο γήπεδο εκατό φορές πιο θολωμένοι και πεισμωμένοι, για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα…ΓΗΠΕΔΑ ΚΟΛΑΣΗ!
Είμαστε σίγουροι ότι το γήπεδο στις 26/08 θα είναι όπως πρέπει να είναι για να καούν μέσα σε αυτό οι ειρωνείες και οι ελπίδες των Ισπανών ότι θα περάσουν ένα ήσυχο βράδυ. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ καλεί τους απανταχού ΑΠΟΕΛίστες να μεταμορφώσουν όλες τις κερκίδες του ΓΣΠ σε ΝΟΤΙΑ, να εισέλθουν στο γήπεδο με πορτοκαλί περιβολή και να ετοιμάσουν τα λαρύγγια τους γιατί τα ντεσιμπέλ και τα ρίχτερ θα είναι πολλά!

Καλούμε συνάμα τους ποδοσφαιριστές μας να μας κάνουν για πολλοστή φορά περήφανους, να καταθέσουν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και να ξαναγράψουν χρυσές σελίδες στην ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου στο νησί…αυτού με τα περισσότερα τρόπαια, τις πιο αξιοζήλευτες ευρωπαϊκές πορείες, αυτού με τον πιο τρελό κόσμο, αυτού που και η προσφορά του σε εθνικούς αγώνες μόνο δέος και συγκίνηση μπορεί να προκαλέσει.
Τέλος καλούμε όλα τα αδέλφια που θα παρευρεθούν στο γήπεδο όπως αντιληφτούν ότι σημαντικό δεν είναι απλώς να γεμίσει το γήπεδο, αλλά να γεμίσει από σχετικά νωρίς! Οι Ισπανοί θα πρέπει να νιώσουν την αφιλόξενη αύρα που θα εκπέμπουμε από το πρώτο κιόλας πάτημά τους στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση. Παράκληση μας προς τον κόσμο είναι να βρίσκονται όλοι στις θέσεις τους τουλάχιστο μισή ώρα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού κυρίως για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία που υπήρξε στα προηγούμενα παιχνίδια.

Δεν πρέπει να πιστέψουν ούτε δευτερόλεπτο ότι μπορούν να κερδίσουν κάτι μέσα από αυτό που θα αντικρίσουν.
Όση αισιοδοξία νοιώθουν τη στιγμή που γράφεται αυτή η ανακοίνωση, πρέπει να χαθεί και να σβήσει αναπάντεχα την Πέμπτη στις 18:00 το απόγευμα…

ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑ
Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ
Εκ Φύσεως Ανώτεροι

Υ.Γ. Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε τον κόσμο μας ότι στο κεντρικό κομμάτι της Νότιας το οποίο ελέγχουμε εμείς δεν θα επιτραπεί σε κανένα να εισέλθει χωρίς να φοράει πορτοκαλί ή γαλαζοκίτρινη φανέλα.


http://www.au-79.net/?page_id=63

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Αθλητικό Περίπτερο




Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Παράπονα για τους Ισπανούς και τη διαιτησία


Πολλά παράπονα έχει εκφράσει το επίσημο ΑΠΟΕΛ για την φιλοξενία των Ισπανών. Όπως μας μετέφερε ο απεσταλμένος της ιστοσελίδας μας Γιώργος Παττίχης η διοίκηση των «γαλαζοκιτρίνων» δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένη από τη φιλοξενία της ισπανικής ομάδας. Όταν αφίχθηκε η αποστολή του ΑΠΟΕΛ στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης δεν πήγε κανένας παράγοντας της Χετάφε στο αεροδρόμιο. Οι Ισπανοί ήταν πάρα πολύ εχθρικοί και υπερόπτες απέναντι στους «γαλαζοκίτρινους».
Εξάλλου χθες στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Χετάφε Μίτσελ μίλησε πολύ υπεροπτικά. Όταν του επισήμαναν Κύπριοι συνάδελφοι ότι ο ΑΠΟΕΛ στο παρελθόν γύρισε παιχνίδια στην έδρα του αυτός απάντησε ειρωνικά ότι δεν γύρισε κανένα παιχνίδι εναντίον της Χετάφε.

Όσο αφορά τη διαιτησία οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ μετά το τέλος του αγώνα ένοιωσαν αδικημένοι και δήλωσαν ότι τους στέρησε το γκολ o επόπτης που υπέδειξε 3 οφσάιντ εναντίον του ΑΠΟΕΛ που μόνο αυτός τα είδε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κυρίως πριν την έναρξη του αγώνα όταν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έδιναν ρεσιτάλ πάνω στην κερκίδα και ακούγονταν μόνο αυτοί οι Ισπανοί έβαλαν στο διαπασών τραγούδια στα μεγάφωνα του γηπέδου μόνο και μόνο για να μην ακούγονται ο οπαδοί του ΑΠΟΕΛ.


http://www.24sports.com.cy/easyconsole.cfm/id/73991

Προπώληση εισιτηρίων αγώνα ΑΠΟΕΛ – Getafe CF

Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – Getafe CF για τα Play-Offs του EUROPA LEAGUE που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 26 Αυγούστου και ώρα 20:00 στο Στάδιο ΓΣΠ.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Η διάθεση των εισιτηρίων θα αρχίσει στις 09:00πμ την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010 από την επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ (όλο το 24ωρο) μέχρι και τις 23:59μμ την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2010.

Για αγορά εισιτηρίου μέσω διαδικτύου οι φίλαθλοι έχουν τις 3 πιο κάτω επιλογές:

1. ΑΓΟΡΑ & ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ:
Τα εισιτήρια θα μπορούν να τυπωθούν από το σπίτι (για όσους έχουν εκτυπωτές) και απλά οι κάτοχοι τους να προσκομίσουν το τυπωμένο εισιτήριο τους στις εισόδους του Σταδίου (όχι στα ταμεία). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγοραστής που θα εκτυπώσει το εισιτήριο από το σπίτι φέρει την αποκλειστική ευθύνη ούτως ώστε το εισιτήριο που θα εκτυπωθεί να μην φωτοτυπηθεί από οποιονδήποτε, διότι σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα καταστεί δυνατή η είσοδος στο γήπεδο. Όλα τα εισιτήρια θα σκανάρονται στην είσοδο και στην περίπτωση δεύτερης προσπάθειας εισόδου τότε δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

2. ΑΓΟΡΑ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ORANGE SHOP: 
Τα εισιτήρια θα μπορεί να τα παραλάβει ο αγοραστής την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τo Orange Shop αναφέροντας τον κωδικό αγοράς και επιδεικνύοντας την ταυτότητα του. Αξίζει να σημειωθεί πως θα λειτουργεί ξεχωριστό ταμείο ειδικά για την παραλαβή των εισιτηρίων που έχουν αγοραστεί μέσω διαδικτύου.

3. ΑΓΟΡΑ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΓΣΠ: 
Τα εισιτήρια θα μπορεί να τα παραλάβει ο αγοραστής από τα εκδοτήρια του Σταδίου ΓΣΠ την ημέρα του αγώνα από τις 14:00μμ μέχρι τις 20:00μμ σε ξεχωριστό ταμείο στο γήπεδο.

- Θα υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση €1 για έξοδα επεξεργασίας.

- ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ.

- ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ!


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ORANGE SHOP

Οι ώρες και μέρες προπώλησης από τo Orange Shop είναι:

Παρασκευή 20 Αυγούστου 14:00 – 18:00
Σάββατο 21 Αυγούστου 10:00 – 14:00
Δευτέρα 23 Αυγούστου 09:00 – 13:00 & 14:00 – 18:00
Τρίτη 24 Αυγούστου 09:00 – 13:00 & 14:00 – 18:00
Τετάρτη 25 Αυγούστου 09:00 – 13:00 & 14:00 – 18:00
Πέμπτη 26 Αυγούστου 09:00 – 16:00

ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Τα πιο κάτω σημεία προπώλησης θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα 30/8 μέχρι και την ημέρα του αγώνα (οι ώρες λειτουργίας τους θα ανακοινωθούν το προσεχές Σαββατοκυριακο):

Ταμεία ΓΣΠ (Δυτική)
Σωματείο ΑΠΟΕΛ
Supporters Club (Νότια κερκίδα μόνο)
Σύνδεσμοι Πόλεων (Νότια κερκίδα μόνο)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τονίζεται ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν κρατημένες τις θέσεις τους μέχρι και την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010 στις 23:59, γι’ αυτό παρακαλούνται όπως αγοράσουν το εισιτήριο τους μέσω της ιστοσελίδας καταχωρώντας τα στοιχεία της κάρτας εισιτηρίου διαρκείας τους ακριβώς όπως αναγράφονται σε αυτή ή παρουσιάζοντας την κάρτα τους κατά την αγορά από το Orange Shop.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

- Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΥΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.

- Οι φίλοι της ομάδας μας πρέπει να γνωρίζουν πως υπάρχει περιορισμός στον αριθμό παιδικών και μαθητικών εισιτηρίων που μπορούν να εκδοθούν για κάθε αγώνα.

- ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΩΛΗΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΓΣΠ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (ΔΕΝ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ).

- Για αποφυγή καθυστερήσεων στα ταμεία προτρέπονται όλοι οι φίλοι της ομάδας μας όπως καταθέσουν τα στοιχεία τους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΑΠΟΕΛ (link). Αυτό χρειάζεται να γίνει μόνο μια φορά.

- H επίδειξη πολιτικής ταυτότητας είναι απαραίτητη για την αγορά και παραλαβή εισιτηρίου.

- Oι θέσεις στη Δυτική και Ανατολική θα τηρούνται αυστηρά για αυτό θα πρέπει όλοι να καταλάβουν τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση


Στη Μαδρίτη...με ουσία!

Η πτήση με τους 180 οργανωμένους ταξιδεύει με ένα και μόνο σκοπό, με ένα και μόνο μέλημα, με ένα και μόνο στόχο…την ουσιαστική υποστήριξη των ποδοσφαιριστών μας στο δύσκολο έργο που θα έχουν μέσα στο Κολοσσαίο του Αλφόσνο Πέρεζ το βράδυ της Πέμπτης.

Οι 180 οργανωμένοι γνωρίζουν πολύ καλά τον ρόλο τους στο γήπεδο, και με την συμπαράσταση και των υπολοίπων 700 αδελφών που θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας στοχεύουν να κερδίσουν κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας και κατ’ επέκταση να συμβάλουν με τρόπο ρεαλιστικό στην κατάκτηση του πολυπόθητου θετικού αποτελέσματος.

Δεν εθελοτυφλούμε, ούτε παρασυρόμαστε από δημοσιεύματα του τύπου ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι φαβορί στην αναμέτρηση με την Χετάφε. Παράλληλα όμως και λόγω της φύσης μας, δεν μοιρολογούμε, δεν είμαστε απαισιόδοξοι αλλά αντιθέτως πιστεύουμε ακράδαντα ότι με την δική μας συμπαράσταση η ομάδα θα είναι σύντομα σε θέση να μας ταξιδέψει και φέτος σε μαγικούς προορισμούς.

Είναι σημαντικό να αντιληφθεί και ο τελευταίος οπαδός ότι η ουσιαστική παρουσία του στο γήπεδο μπορεί να κρίνει αποτελέσματα…είναι σημαντικό ο κάθε ένας από εμάς να αναλάβει το μερίδιο που του αναλογεί στο συγκεκριμένο πόστο που του ανετέθει από την ημέρα που ήρθε σε αυτή τη γη για να υπηρετεί την ιδέα του ΑΠΟΕΛισμού.

Όσοι τυχεροί θα βρεθούμε στο γήπεδο καλούμαστε να κάνουμε πράξη όλα τα πιο πάνω. Όσα αδέλφια θα παραμείνουν πίσω στη Κύπρο καλούνται όπως παρακολουθήσουν την ιστορική αναμέτρηση της ομάδας μας από το οίκημα του Συνδέσμου μετατρέποντας το βράδυ της Πέμπτης σε ανεπίσημο Πορτοκαλί πάρτυ.

Τέλος ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα του τα μέλη που κράτησαν θέση στην αυριανή πτήση του Συνδέσμου με προορισμό την πρωτεύουσα της Ισπανίας, και τους προτρέπει όπως προσέλθουν έγκαιρα στο αεροδρόμιο Λάρνακας προς αποφυγήν οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.

ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ
ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ


http://www.au-79.net/?page_id=63

Αθλητικό Περίπτερο




Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Τηλεοπτικά και τα τρία ευρωπαϊκά

ns012968_400Από την LTV θα μεταδοθεί ο αγώνας του ΑΠΟΕΛ με την Χετάφε στην Μαδρίτη και έτσι όλοι αγώνες των ομάδων μας θα είναι τηλεοπτικοί. Αναλυτικά οι ώρες και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων:

Πέμπτη 19/8

19:30 ΤΣΣΚΑ - Ανόρθωση Cytavision

20:00 Ομόνοια - Μέταλιστ ΑΛΦΑ

22:00 Χετάφε - ΑΠΟΕΛ LTV

Τηλεοπτικοί θα είναι και οι τρεις επαναληπτικοί την ερχόμενη βδομάδα:

Τρίτη 24/8

19:00 Ανόρθωση - ΤΣΣΚΑ ΑΛΦΑ

Πέμπτη 26/8

20:00 ΑΠΟΕΛ - Χετάφε ΑΛΦΑ

20:00 Μέταλιστ - Ομόνοια Cytavision


http://www.sport-fm.com.cy/main/index.php?option=com_content&task=view&id=12107&Itemid=65


Αθλητικό Περίπτερο




Μέσα ο Σικόρα, εκτός ο Ηλία


Με 23 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει το ΑΠΟΕΛ για την Ισπανία το απόγευμα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να πάρει μαζί του στην αποστολή για πρώτη φορά φέτος και τον Πολωνό επιθετικό Αντριάν Σικόρα. Αντίθετα εκτός έμεινε ο κύπριος αμυντικός Μάριος Ηλία ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στην σημερινή πρωινή προπόνηση και κρίθηκε σκόπιμο να μείνει στην Κύπρο.
H αποστολή θα αναχωρήσει για την Ισπανία στις 18:35 απο την Λάρνακα με τον Πρόεδρο Φοίβο Ερωτοκρίτου να αποτελεί τον αρχηγό της αποστολής.


http://www.24sports.com.cy/easyconsole.cfm/id/73719

Μετακίνηση με Λεωφορεία και Πληροφορίες για Εισιτήρια

Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ πληροφορεί τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν στην Μαδρίτη χωρίς το επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της ομάδας και έχουν ήδη παραλάβει το εισιτήριο του αγώνα, όπως βρίσκονται συγκεντρωμένοι στο Ξενοδοχείο MELIA CALGOS στις 18:30 την Πέμπτη 19/08 για αναχώρηση με λεωφορείο στο γήπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι η μεταφορά όλων των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνει μόνο με οργανωμένα λεωφορεία.

Για όσους δεν έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια του αγώνα και θα ταξιδέψουν στην Μαδρίτη, θα μπορούν να περάσουν από το Ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL μεταξύ των ωρών 11:00-13:00 για αγορά εισιτηρίου.


www.apoelfc.com.cy

Μέλη και πρόγραμμα αποστολής

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ ανακοινώνει τα μέλη και το πρόγραμμα της αποστολής της ομάδας για τον 1ο αγώνα των Play Offs του UEFA Europa League που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Coliseum Alfonso Perez την Πέμπτη 19 Αυγούστου στις 21:00 (22:00 Κύπρου) εναντίον της Getafe C.F.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΤΗΣΕΩΝ

Αναχώρηση από Λάρνακα
17 Αυγούστου Τρίτη, 18:35- Άφιξη στη Μαδρίτη στις 22:45 (τοπική)

Αναχώρηση από Μαδρίτη
20 Αυγούστου Παρασκευή 11:55 –Άφιξη στη Λάρνακα στις 17:15

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΠΟΕΛ: Τετάρτη 18 Αυγούστου 20:00 Στάδιο Coliseum Alfonso Perez

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΕΛ:
Τετάρτη 18 Αυγούστου, 19:15 Στάδιο Coliseum Alfonso Perez

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ με αρχηγό αποστολής τον Πρόεδρο της εταιρείας κο Φοίβος Ερωτοκρίτου.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: Μάριος Γεωργίου , Γιώργος Σαββίδης, Γιάννης Αυγουστή

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ: Πανίκος Χατζηλιασής

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΕΑΜ

Ivan Jovanovic
Γιάννος Ιωάννου
Γιώργος Παρασκευά
Jovan Mihajlovic
Predrag Erak


www.apoelfc.com.cy

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

«148 μαγικές ημέρες… το οδοιπορικό μιας ονειρικής πορείας»

Η εκπληκτική ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας μας που έφτασε μέχρι τους ομίλους του Champions League είναι αναμφισβήτητα μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Ως τέτοια αξίζει να τη θυμόμαστε και γι’ αυτό το λόγο προχωρήσαμε στην δημιουργία της ταινίας και του λευκώματος. Στόχος είναι να μπορεί ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας, όσα χρόνια κι αν περάσουν, να ανατρέχει σε αυτές τις στιγμές, να τις θυμάται και να τις ξαναζεί. Στοχεύσαμε επίσης και στις επόμενες γενιές ΑΠΟΕΛιστών. Με τη συλλεκτική αυτή έκδοση θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν τις 148 μαγικές ημέρες.

Η αναδρομή αρχίζει από την πρώτη στιγμή της ονειρικής πορείας με την αναχώρηση της ομάδας για τα νησιά Φαρόε και καταλήγει στο τελευταίο παιγνίδι στη φάση των ομίλων στο Stamford Bridge. Μέσα από την ταινία αλλά και ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του λευκώματος ζωντανεύουν μία-μία όλες οι Ευρωπαϊκές μας αναμετρήσεις από τις εικόνες, τα ρεπορτάζ, τα στατιστικά στοιχεία ακόμη και τα παραλειπόμενα του κάθε αγώνα. Επίσης στο λεύκωμα ο προπονητής μας κ. Ιβάν Γιοβάνοβιτς μοιράζεται μαζί μας το πώς βίωσε την κάθε στιγμή, τον κάθε αγώνα και πως προετοίμασε την ομάδα για το κάθε ιστορικό ραντεβού.

Η ταινία και το λεύκωμα είναι ένα σεμνό ευχαριστώ στον συγκλονιστικό κόσμο της ομάδας που έγραψε τη δική του ιστορία σπάζοντας όλα τα ρεκόρ προσέλευσης, τόσο στους εντός όσο και στους έκτος έδρας αγώνες μας.

Το όλο εγχείρημα χρειάστηκε πολλές ώρες δουλειάς από αρκετό κόσμο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλουμε να εκφράσουμε στην εταιρεία Easyhorse και το Μίλτο Χατζούλη που ανάλαβε την παραγωγή της ταινίας αλλά και στους Ανδρέα Νικολαΐδη, Νίκο Σοφιόπουλο, Νεκτάριο Πετεβίνο και Αλέξη Κοφτερίδη που δούλεψαν με υπερβολικό ζήλο.

Το συλλεκτικό λεύκωμα και DVD διατίθενται από το Orange Shop και μέσω διαδικτύου με δυνατότητα αποστολής παγκοσμίως (link).

Πολύ σύντομα θα βρίσκεται και σε όλα τα καταστήματα MUSICAL PARADISE καθώς επίσης και στα ακόλουθα περίπτερα:


Λευκωσία

  • Maro Leonida – Ag. Dometios
  • More Blue – Latsia
  • Octagono – Strovolos
  • L & A Merx Armenias – Acropolis
  • Maro Emmanouel – Aglandjia
  • Koullis & Evgenios – Engomi
  • Nearhos Nearchou – Arediou
  • RNIK – Kokkinodremithia
  • Fiore – Psimolofou
  • Runaway Trading – The Cyprus Mall
  • L & A Merx 2 – Engomi
  • P.Poullos – Aglandjia
  • D.Dimitriou – Aglandjia
  • Eleni Papachristou – Lythrodontas


Λεμεσός

  • Eleni Michailidou – Makariou
  • Marinos Kayia – Ag.Fylaxeos
  • Express Kiosk – Mesa Yitonia


Λάρνακα

  • Periptero Tasia

Πάφος

  • Time out kiosk


Παραλίμνι

  • Domino kiosk

www.apoelfc.com.cy

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΑΠΟΕΛ-PUMA: Επιτυχημένη συνεργασία (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

91_400Σε μια πολύ όμορφη και άκρως ΑΠΟΕΛίστική εκδήλωση η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ μαζί με την εταιρεία Puma παρουσίασαν τις νέες εμφανίσεις τις ομάδας τις οποίες ο κόσμος περίμενε με μεγάλη αγωνία. Τελικά αυτή η αγωνία έφτασε στο τέλος της και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο καθώς οι νέες φανέλες είναι άκρως εντυπωσιακές και αποκόμισαν τα θετικότερα σχόλια.

Κανείς δεν έλειψε από την πολύ όμορφη παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο «ΦΑΡΜΑ» στην Λακατάμια. Όλοι οι ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι μαζί με τις οικογένειες τους, ο προπονητής Ιβάν Γιοβάνοβιτς μαζί με την υπόλοιπη προπονητική ομάδα και η διοίκηση μαζί με τον κόσμο πέρασαν ένα πολύ όμορφο βράδι με το ΑΠΟΕΛ και την εταιρεία Puma που θα είναι η νέα χορηγός αθλητικού υλικού των «γαλαζοκιτρίνων».

Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ αφού ευχαρίστησε την εταιρεία Puma για την συνεργασία τόνισε ότι η εταιρεία έδωσε μεγάλη υποστήριξη στο ΑΠΟΕΛ και όλοι έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι στο «γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο».

O αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ χάρισε ένα συμβολικό δώρο στον διευθυντή της Puma Κύπρου Δημήτρη Ντούμη ο οποίος με την σειρά του τόνισε: «Η Puma κέρδισε πολλά από το ΑΠΟΕΛ. Εμείς θέλουμε να συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους και γι' αυτό επιλέξαμε το ΑΠΟΕΛ».

***

Ως ένδειξη εκτίμησης στον προηγούμενο κάτοχο φανέλας του ΑΠΟΕΛ με το νούμερο «1» ο οποίος ήταν ο Μιχάλης Μορφής, το ΑΠΟΕΛ θα αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο «1», το οποίο τη νέα χρονιά, όπως τόνισε και ο διευθυντής μάρκετινγκ του ΑΠΟΕΛ Φοίβος Παπαδόπουλος, θα ανήκει δικαιωματικά στον κόσμο.

92_40093_40094_40095_40096_400gm0_2645_400gm0_2691_400gm0_2759_400gm0_2714_400gm0_2731_400gm0_2773_400gm0_2670_400gm0_2663_400gm0_2718_400gm0_2700_400gm0_2679_400gm0_2704_400



http://www.sport-fm.com.cy/main/index.php?option=com_content&task=view&id=11872&Itemid=65

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Η σύγχρονη «σημαία» του Θρύλου!

Είναι γενικά παραδεκτό: Όταν ο Χαραλαμπίδης κινηθεί στη μετριότητα, ο ΑΠΟΕΛ τις πλείστες των περιπτώσεων,βυθίζεται επίσης στη μετριότητα. Όταν όμως βρεθεί στην καλή του ημέρα, οι «γαλαζοκίτρινοι» αλλάζουν ταχύτητα, πατούν τέρμα το γκάζι και είναι ασταμάτητοι.

Η σύγχρονη «σημαία» του Θρύλου!

Παίκτης, βαρόμετρο για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, δηλαδή. Ο «Μπίδης» επέστρεψε στον Αρχάγγελο (σ.σ.: πριν από ενάμιση χρόνο) ακόμη πιο ώριμος και αποτελεί αναμφίβολα, έναν από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς των κυπριακών γηπέδων.

Στην καλή του ημέρα δύσκολα μπορεί να βρεθεί αμυντικός που θα τον ανακόψει, καθώς τα χαρακτηριστικά του είναι η εκρηκτικότητα και η οξυδέρκεια. Έχει έφεση στο σκοράρισμα και από τις ικανότητές του με την μπάλα στα πόδια, οι «γαλαζοκίτρινοι» εκτοξεύονται... Ο Κωνσταντίνος προσπαθεί κάθε εβδομάδα για το καλύτερο, καταθέτει κάθε ικμάδα των δυνατοτήτων του και μαζί με τους άλλους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, τραβούν δυναμικά το κουπί.

Στο πρόσωπο του «Μπίδη», ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκτός από έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, βλέπει και τον ποδοσφαιριστή που μπορεί να παρασύρει όλη την ομάδα στο ρυθμό του. Πιο πρόσφατα παραδείγματα; Οι τρεις από τους τέσσερις ευρωπαϊκούς αγώνες του ΑΠΟΕΛ, όπου και πήρε θέση μάχης. Βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας των επιλογών του προπονητή του και όχι άδικα...

Όσες μετεγγραφές και αν γίνουν, όσο ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και αν ντυθούν στα χρώματα της ομάδας, ο «Μπίδης» διατηρεί τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Τυχαίο; Δεν νομίζω...Όπως άρχισε την περσινή σεζόν, με τον ίδιο (και καλύτερο) τρόπο άρχισε και τη φετινή.

Πολλές φορές με την άγνοια του κινδύνου και το ποδοσφαιρικό του θράσος, με το πάθος, το δυναμισμό και την τεχνική του κατάρτιση και τις ντρίμπλες του, πήρε από το χέρι τον ΑΠΟΕΛ και τον οδήγησε στον προθάλαμο των ομίλων του Europa League.

Τη δουλειά του... ακόμη δεν την τελείωσε. Τα καλύτερα έπονται, όπως θέλει να πιστεύει ο ίδιος.Πρόκειται για εξαιρετικό χαρακτήρα και άνθρωπο. Ποτέ δεν άφησε να βγει προς τα έξω η παραμικρή δυσανασχέτηση ή άσχημη εικόνα.

Αγαπά παθολογικά τον ΑΠΟΕΛ, γι’ αυτό και απέρριψε προτάσεις άλλων κυπριακών ομάδων πριν από δυόμιση περίπου χρόνια, για να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του. Κάτι, που αναμένεται να γίνει και με τη λήξη της νέας σεζόν, οπόταν και τελειώνει το συμβόλαιό του...

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

ΑΠΟΕΛ: Αρχίζει η… μελέτη της Χετάφε

Από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ θα επανέλθουν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν στην αναμέτρηση με τη Γιάμπλονετς που έφερε την πρόκριση στον 4ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λίγκ. Στο μυαλό όλων στον ΑΠΟΕΛ είναι η Χετάφε και το πρώτο ραντεβού στο «Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ» στις 19 Αυγούστου. Υπάρχουν ακόμη 10 μέρες και είναι λογικό ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του θα αρχίσουν την προσπάθεια για να συλλέξουν όσες περισσότερες πληροφορίες για την ισπανική ομάδα. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα στην Ισπανία (29 Αυγούστου) και έτσι η τεχνική ηγεσία δεν θα έχει την ευκαιρία να την παρακολουθήσει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται εντός των ημερών να προμηθευτεί d.v.d από το περσινό πρωτάθλημα και θα αρχίσει η «βιντεο-ανάλυση» για να αρχίσει να διαμορφώνει μια εικόνα για το τι θα έχει να αντιμετωπίσει.

Σολάρι, άσος στο μανίκι
Ο Εστεμπάν Σολάρι μπορεί μέχρι στιγμής να κάνει πολύ καλά τη δουλειά του στο γήπεδο, όμως θα φανεί χρήσιμος και σε ένα άλλο σημαντικό κομμάτι. Η παρουσία του στην Ισπανία με την Αλμέιδα θεωρείται χρήσιμη στο ότι θα μπορέσει να δώσει σημαντικές πληροφορίες στην τεχνική ηγεσία. Ο Αργεντινός φόρ, λοιπόν, θα συμβάλει στην προσπάθεια αυτή. Από εκεί και πέρα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να συλλέξει πληροφορίες από άτομα που βρίσκονται στην Ισπανία.

Το πιστεύουν…
Η περσινή παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δίνει την αυτοπεποίθηση ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να παλέψει για την υπέρβαση που θα είναι η πρόκριση σε βάρος της Χετάφε και την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν και πως η ισπανική ομάδα είναι το φαβορί. Όμως στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ θέλουν να πιστεύουν ότι η ομάδα, με τη δυναμική που έχει μετά την σημαντική ενίσχυσή της, έχει τα φόντα να παλέψει και στα δύο παιχνίδια για να φθάσει στον πολυπόθητο στόχο. Η πρόκριση και η φανταστική απόδοση στην Τσεχία απέναντι στη Γιάμπλονετς τούς κάνει αισιόδοξους ότι αυτοί οι παίκτες είναι ικανοί για όλα.


Σκέψη ενίσχυσης
Όσον αφορά στην περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, αυτό που μπορούμε να πούμε, είναι ότι γίνονται σκέψεις. Όμως σημαντικό ρόλο θα παίξει αν ο ΑΠΟΕΛ περάσει ή όχι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Πάντως, αν θα γίνει μετεγγραφή, θα είναι με παίκτη που θα μπορεί να αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και κεντρικός αμυντικός. Φυσικά, αν αποκτηθεί κάποιος θα πρέπει να υπάρξει αποδέσμευση κάποιου άλλου, αφού ήδη οι θέσεις είναι συμπληρωμένες.


Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ πάει Μαδρίτη
Όπως όλα δείχνουν, οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα πάνε Μαδρίτη όπως έπραξαν και πέρσι στο Βιθέντε Καλντερόν. Η περσινή τους εξόρμηση ήταν γουρλίδικη αφού, όπως είναι γνωστό, οι «γαλαζοκίτρινοι» έφθασαν στον άθλο αφού απέσπασαν λευκή ισοπαλία απέναντι στην Ατλέτικο. Μάλιστα στο συγκεκριμένο αγώνα όπου ο ΑΠΟΕΛ είχε κορυφαίο τον Διονύση Χιώτη, θα μπορούσε να έφευγε και με το διπλό αν δεν έχανε τις ξεκάθαρες ευκαιρίες ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης. Όπως και να έχουν τα δεδομένα, υπάρχει ενθουσιασμός και ήδη υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για να δώσουν τον «παρών» τους και στο «Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ». Ήδη στη σκέψη τους είναι η νέα πρόκληση στη Μαδρίτη απέναντι στη Χετάφε. Φαίνεται πως θα υπάρχει δυναμική παρουσία από τους «πορτοκαλί». Το ταξιδιωτικό γραφείο 'see you travel' από σήμερα αναμένεται να ανακοινώσει τα πακέτα των εκδρομών και ήδη 350 φίλοι του ΑΠΟΕΛ εξέφρασαν την επιθυμία τους να ταξιδέψουν. Είναι δεδομένο το μεγάλο ενδιαφέρον. Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ θα αναχωρήσει στις 17 Αυγούστου και θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 20, μετά τον αγώνα. Έτσι θα υπάρχει η πτήση για τους φιλάθλους που θα αναχωρήσουν με την ομάδα στις 17 και άλλες ημερομηνίες. Τεράστιο ενδιαφέρον υπάρχει κυρίως για τη μονοήμερη. Αναφερόμαστε στη μέρα διεξαγωγής του αγώνα, στις 19. Ήδη ο Παν.Συ.Φι. άρχισε τις προσπάθειές του ώστε αρκετοί φίλοι της ομάδας να αναχωρήσουν τη μέρα του αγώνα για να στηρίξουν την ομάδα στη μεγάλη της προσπάθεια και να επιστρέψουν στην Κύπρο μετά το τέλος της αναμέτρησης. Υπολογίζεται ότι, σύμφωνα με τους κανονισμούς του 5% για τους φιλοξενούμενους οπαδούς, στον ΑΠΟΕΛ θα δοθούν περίπου 700 εισιτήρια. Τα οποία, σύμφωνα με αυτά που αναφέραμε πιο πάνω, θα γίνουν ανάρπαστα.

Η ανακοίνωση του “see you travel”
«Αντιλαμβανόμενοι την αναγκαιότητα της παρουσίας όσο το δυνατόν περισσότερων φιλάθλων στον κρίσιμο αγώνα του ΑΠΟΕΛ στη Μαδρίτη, αναμένεται να ετοιμάσουμε πακέτα που ανταποκρίνονται σε όλες τις επιθυμίες, ανάγκες και δυνατότητες:
Πτήση ομάδας: Αναχωρεί Τρίτη 17 Αυγούστου και επιστρέφει Παρασκευή 20 Αυγούστου.
Μονοήμερη εκδρομή: Γίνονται προσπάθειες να ναυλώσουμε πτήση για αναχώρηση Πέμπτη 19/8, ημέρα αγώνα και επιστροφή μετά τον αγώνα.
Άλλα πακέτα: Επίσης γίνονται προσπάθειες με διάφορες αεροπορικές εταιρείες για εξασφάλιση ικανοποιητικού αριθμού θέσεων σε δρομολογημένες πτήσεις. για δημιουργία πακέτων 2, 3, 4 και 5 ημερών.
Ακόμα και αν κανένα από τα πακέτα που θα ανακοινώσουμε δεν σας εξυπηρετεί, μπορούμε να εκδώσουμε αεροπορικά εισιτήρια με οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία.
Όλα τα πακέτα θα έχουν εξασφαλισμένα εισιτήρια του αγώνα και ασφαλισμένη μεταφορά στο γήπεδο».

Έσπασε το ρεκόρ
Το περσινό ρεκόρ των εισιτηρίων διαρκείας αποτελεί παρελθόν. Πέρσι είχαν διατεθεί 5.845 και μέχρι τώρα έχουν φθάσει πάνω από 5.900. Ο επόμενος στόχος είναι τα 6.500. Υπάρχει και ένα μεγάλο κίνητρο. Όσοι από τους κατόχους διαρκείας πείσουν κάποιον να αγοράσει season tickets, τότε θα μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν τη νέα στολή της ομάδας. Την Πέμπτη επίσης θα γίνει η παρουσίαση της νέας στολής που θα είναι η ριγέ με κίτρινο και μπλε, η γαλάζια, και μαύρη - πορτοκαλί.
Χαρακτηριστική ήταν και η δήλωση που μας έκανε ο εκπρόσωπος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Πανίκος Χατζηλιασής: «Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ αποδεικνύει και στην πράξη ότι διαχρονικά είναι ο μεγαλύτερος και αποκλειστικός χορηγός της ομάδας μας».
Με αυτή την τοποθέτηση φαίνεται η ικανοποίηση από την πλευρά της διοίκησης για τη στήριξη του κόσμου. Όπως και να έχουν τα δεδομένα, αναμένεται ότι σύντομα θα σπάσει το φράγμα των έξι χιλιάδων και υπάρχει η πεποίθηση ότι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματός θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

Ξεπέρασαν τα 300
Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δείχνει τη στήριξή του και στη διάθεση του λευκώματος και του d.v.d για την περσινή πορεία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήδη πωλήθηκαν 300, ενώ υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον. Μάλιστα οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, στην Κύπρο και το εξωτερικό, θα μπορούν να το αγοράζουν από το διαδίκτυο και θα τους στέλνεται ταχυδρομικώς.



http://www.sigmalive.com/sports/football/cyprus/a%20league/294439

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Αυτή είναι η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ (Χετάφε)

Η Χετάφε είναι η ομάδα που πρέπει να ξεπεράσει ο ΑΠΟΕΛ για να προκριθεί στους ομίλους του Europa League. Η κληρωτίδα έφερε την Ισπανική ομάδα αντιμέτωπη με τους «γαλαζοκιτρίνους» και σαφώς θεωρείται αρκετά υψηλό εμπόδιο. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 19 Αυγούστου στη Μαδρίτη και στις 26 ο επαναληπτικός στο ΓΣΠ.

Το προφίλ της
Πρόκειται για ομάδα της Μαδρίτης και θεωρείται η τρίτη ποδοσφαιρική δύναμη της πρωτεύουσας μετά την Ρεάλ και την Ατλέτικο, την οποία αντιμετώπισε πέρσι ο ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Champions League.
Έχει ως έδρα το καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο «Coliseum Alfonso Pérez», χωρητικότητας 18.000 θέσεων και οι διαστάσεις του αγωνιστικού χώρου είναι 105 Χ 68. Προπονητής της ομάδας είναι από το 2009 ο 47χρονος Ισπανός Μιγκέλ Γκονζάλες Μάρτιν, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου από το 2002 είναι ο Σάντσεζ Τόρες, την οποία έβαλε στο σωστό δρόμο.
Είναι η ομάδα με την μεγαλύτερη εξέλιξη στην Ιβηρική χώρα τη τελευταία δεκαετία, αφού από το 2004 όπου προβιβάστηκε στη Πριμέρα Ντιβιζιόν δεν υποβιβάστηκε, έφτασε δύο φορές στο τελικό κυπέλλου της χώρας, ενώ το 2007-08 έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του τότε UEFA Cup και αποκλείστηκε στη παράταση από τη Μπάγερν Μονάχου.

Στην περσινή περίοδο τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας του Ισπανικού πρωταθλήματος, κάτι που δείχνει ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα.
Οι εμφανίσεις της είναι μπλε (στα εντός έδρας) και κόκκινο (στα εκτός έδρας).

Αρκετές προσθαφαιρέσεις
Ο Ισπανικός σύλλογος τη περίοδο αυτή πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Μέχρι στιγμής αποχώρησαν από το ρόστερ του οχτώ ποδοσφαιριστές και αποκτήθηκαν άλλοι εφτά, εκ των οποίων οι έξι αγωνίζονταν στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Μεγαλύτερη απώλεια για τη Χετάφε είναι η μετακίνηση του Σολδάδο, ο οποίος θα συνεχίσει τη καριέρα του στη Βαλένθια.



http://www.sigmalive.com/sports/football/cyprus/a%20league/293823

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΑΠΟΕΛ: Θρυλική πρόκριση...

Θρυλική εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ στο «Τσάνσε Αρένα», και με άνεση και ευρωπαϊκό στυλ καθάρισε την Γιάμπλονετς μέσα στην έδρα της, και εξασφάλισε πανηγυρικά το εισιτήριο της πρόκρισης για τα πλέι οφ του Europa League. Οι γαλαζοκίτρινοι με εκπληκτική απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχαν τρία γκολ και δεν άφησαν περιθώρια στους Τσέχους να ελπίζουν.

Εξαιρετικό σε όλα του το ΑΠΟΕΛ, που θα μπορούσε να πετύχει πολύ περισσότερα τέρματα, καθώς είχε κεφαλιά στο δοκάρι με τον Αίλτον στο 73' αλλά και άστοχο πέναλτι του Σολάρι στο 80'. Τα γκολ της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πέτυχαν οι Πάολο Ζόρζε, Χαραλαμπίδης και Σολάρι, ενώ για την Γιάμπλονετς πέτυχε γκολ ο Πάβλικ.

Στο πρώτο ημίχρονο, το ΑΠΟΕΛ με άριστη τακτική προσπάθησε να αιφνιδιάσει την τσέχικη ομάδα με την τακτική των αντεπιθέσεων, και μάλιστα είχε τρείς καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Οι γαλαζοκίτρινοι πήραν προβάδισμα στο 24' με κεφαλιά του Πάολο Ζόρζε, μετά από εκτέλεση φάουλ του Χαραλαμπίδησ, ενώ τρία λεπτά αργότερα σκότωσαν το ματς με πλασέ του Χαραλαμπίδη, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων του αγώνα.

Το ΑΠΟΕΛ είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, όμως μια κακή συνεννόηση της άμυνας με τον Χιώτη, έδωσε το δικαίωμα στην Γιάμπλονετς να μειώσει το σκορ με έμμεσο κτύπημα φάουλ από το ύψος της μικρής περιοχής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πάβλικ και μείωσε σε 1-2 στο 33', όμως το ΑΠΟΕΛ είχε άμεσα την απάντηση με τον Τάνο Σολάρι, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό πλασέ διαμόρφωσε το 1-3.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έλεγξαν πλήρως τον αγώνα, που απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, και ο Σέρβος τεχνικός άρπαξε την ευκαιρία για να δώσει χρόνο στον Αίλτον. Ο Βραζιλιάνος ήταν εξαιρετικός και είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, με κορυφαία την φάση στο 73' όταν η κεφαλιά προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι. Το ΑΠΟΕΛ είχα μια μεγάλη ευκαιρία για τέταρτο γκολ στο 80', όταν ο Χαραλαμπίδης ανατράπηκε από τον Σπιτ, όμως ο Σολάρι δεν αξιοποίησε την φάση καθώς έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ: Σπιτ, Ζάμπονικ (46' Βόσαλικ), Πέκχαρτ, Ελίας (46' Πίτακ), Λούτσκα, Κόβαρικ, Κράιτς, Λάφατα (81' Χάουντριτς), Γάρολιμ, Πάβλικ, Ντρσεκ.
ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Πάολο Ζόρζε, Γκριντσάροφ, Σολωμού, Μποαβεντούρα, Μπρούερς, Πίντο, Μαρσίνιο (67' Αίλτον), Μαντούκα (82' Μιχαήλ), Χαραλαμπίδης, Σολάρι (88' Κόντης).



http://shootandgoal.com/page.php?id=30671&bid=8

ΑΠΟΕΛ: Δικαίωμα συμμετοχής στον Νούνο


Mετά από σύσκεψη που έγινε εγκρίθηκε από τον διαιτητή και τον παρατηρητή, ώστε αν και εφόσον αγωνιστεί απόψε ο Νουνό Μοράις να έχει δικαίωμα συμμετοχής με την προστατευτική μάσκα. Από εκεί και πέρα είναι θέμα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αν θα τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα ή εάν θα είναι στην αποστολή. Δεν αποκλείεται όμως ο Πορτογάλος άσος να μη βρίσκεται στην 18αδα. Αυτό που απομένει λοιπόν είναι η απόφαση του Σέρβου τεχνικού.
* Στον αποψινό αγώνα αναμένεται να βρίσκονται στο γήπεδο περίπου 400 φίλοι του ΑΠΟΕΛ , ενώ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στην κερκίδα των «γαλαζοκιτρίνων» θα βρίσκονται και Ελλαδίτες φίλαθλοι που βρίσκονται στις γύρω περιοχές.



http://www.sigmalive.com/sports/football/cyprus/a%20league/293541
 

accutane